avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara . Unde pot verifica ce se întâmplă cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara . Unde pot verifica ce se întâmplă cu permisul ...

Bună seara . Unde pot verifica ce se întâmplă cu permisul de conducere suspendat în noiembrie 2019.Militar ieșit la pensie martie .
Cel mai recent răspuns: leonard1971 , utilizator 20:49, 14 August 2024
Oferiti mai multe detalii. De ce e suspendat si pe ce perioada? Din 2019 pana in prezent au trecut totusi 3 ani
Alcool 0.83

Mihăilă Sebastian a scris:

Oferiti mai multe detalii. De ce e suspendat si pe ce perioada? Din 2019 pana in prezent au trecut totusi 3 ani

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu e suspendat, ci retinut de poliția care v-a deschis un dosar penal, ați depășit limita de contravenție, pentru alcoolemie. Dvs. chiar nu v-ați urmărit dosarul în acești ani ? Poate chiar vi s-a anulat permisul. Mergeți prima dată la poliție să vă interesați de starea permisului.
Bună seara. Alcool la volan 0.83 pe echilotes. Am fost audiat de 2 ori (ultima 2011) parchetul militar Ploiești. Permisul suspendat în 21.11. 2019. Ce este de făcut. Menționez dosarul nu mai este la parchetul militar Ploiești. ? Am fost in martie 2010 să plătesc probele biologice și mi sa spus că au fost ridicate de Poliție. .

Mihăilă Sebastian a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan... ContSters440914 ContSters440914 Buna ! Mi-a fost retinut permisul de conducere pentru alcool (0,93 in aer... si da stiu in sange iese dublu) = dosar penal cu 8luni-1an cu suspenare . Dupa o ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie Buzau_40 Buzau_40 Buna ziua, Am nevoie de o parere avizata si sper sa ma ajutati: a inceput sezonul fabricarii tuicii si, ca tot omul, am gustat sa vad calitatea. Dupa nici 5 ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta alcoolului hucipodariuvasile hucipodariuvasile am fost audiat astazi de procuror intr un dosar pentru conducere sub influenta alcoolului si am primit 2 ani cu executare.a ramas sa trimita dosarul in ... (vezi toată discuția)