avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1324 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dreptul familiei sau probleme juridice de familieBună ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dreptul familiei sau probleme juridice de familieBună ziua!Rog un răspuns pentru ...

Divorț cetățean străin!
Bună ziua!Rog un răspuns pentru soluționarea cazului meu.
Sunt căsătorită din 2007 cu un cetățean pakistanez, cu care am locuit pe teritoriul Ciprului. Căsătoria a fost încheiată în Cipru apoi înregistrată pe și pe teritoriul României. Noi nu mai suntem împreună de aproape 10 ani și vreau să divorțez. Vă rog să îmi spuneți dacă trebuie neapărat să merg la București la Judecătoria Sectorului 5 sau pot divorța și în orașul meu natal,pentru că știu că dacă nu ai avut niciodată domiciliul pe teritoriul României e un pic mai complicat. Mulțumesc! Aștept răspunsul dumneavoastră!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:01, 26 Octombrie 2022
Buna ziua, puteti solicita divortul la instanta de la domiciliul dvs., daca locuiti in tara, in caz contrar Judecatoria Sector 5 este competenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț Gelata Gelata Bună ziua, sunt căsătorită cu un străin, mai exact un pakistanez in Cipru, inițial am aflat ca nu era iubire, ba mai mult avea și soție ( nu este ... (vezi toată discuția)
Casatorie italia divort in romania ContSters253612 ContSters253612 Casatorie efectuata in Italia , minor rezultat din casatorie , fara domiciliul al cetateanului italian in Ro. Casatoria inregistrata in Romania cu rezidenta in ... (vezi toată discuția)
M-am căsătorit in românia acum 20 de ani cu un cetățean ... ElenaH73 ElenaH73 M-am căsătorit in România acum 20 de ani cu un cetățean american, locuim in USA de aproape 20 de ani am devenit intre timp si eu cetățean american, ... (vezi toată discuția)