avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Unde se depun documentele pentru a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Unde se depun documentele pentru a beneficia de Subvenția ...

Buna ziua!
Unde se depun documentele pentru a beneficia de Subvenția pentru internii angajați?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:22, 27 Octombrie 2022
Organizațiile-gazdă care, în termen de 60 de zile de la finalizarea programului de internship, încheie un contract individual de muncă cu persoana care a desfășurat programul de internship primesc, la cerere, din bugetul asigurărilor pentru șomaj, o primă de promovare a angajării în cuantum de 4.586 de lei pentru fiecare persoană astfel angajată, după îndeplinirea obligației de menținere a raporturilor de muncă pentru o perioadă neîntreruptă de cel puțin 24 de luni. Acordarea primei de promovare a angajării se realizează în limita fondurilor alocate cu această destinație.

Cererea se depune la agențiile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă, în maximum 6 luni de la expirarea termenului de mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare minor 16 ani LauraSE LauraSE Buna ziua, As dori sa angajez un adolescent 16 ani ca si formator muzica part-time (16 ore/luna), care sa predea percutie. Care este varianta de contract cea ... (vezi toată discuția)
Este posibila micsorarea salariul minim pentru studii superioare, sub pragul admis de lege? Clarisa_cn Clarisa_cn Buna ziua, Lucrez de 9 luni la o companie, pe postul de referent marketing, fiind incadrata pe cartea de munca cu un salariu de 1200, minimul pentru studii ... (vezi toată discuția)
Pers. cu handiap grav, pensie de invalid. gr.iii cu pfa, se mai poate angaja part-time? a21alex a21alex Bună tuturor. sunt o persoană cu handicap grav(certificat permanent) cu pensie gradul 3 cu drept de muncă, jumătate de normă(4 ore), cu o mică afacere ... (vezi toată discuția)