avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua ma poate ajuta cineva cu un răspuns..în ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua ma poate ajuta cineva cu un răspuns..în prima data ...

Bună ziua ma poate ajuta cineva cu un răspuns..în prima data la tribunal am primit 2 ani 8 luni închisoare cu executare și o pedeapsa comementara accesorii de a lua niște drepturi printre care și dreptul de a conduce pana la rămânerea ei definitiva am deschis apel am gastigat în sensul k pedeapsa cu executare sa transformat în pedeapsa cu suspendare..întrebarea mea este dreptul de a conduce rămâne falabil sau nu?
Bună seara!
Se anulează permisul. Iar un an de zile nu veți mai putea da de carnet.
Buna ziua,

Permisul de conducere este anulat, veti redobandi dreptul de a conduce pe drumurile publice prin examen, in termen de 1 an, de la ramanerea defintiva a hotararii judecatoresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis,. sunt condamnat la trei ani cu suspendare ... dmisi dmisi Redobindire Permis,. Sunt condamnat la trei ani cu suspendare pentru conducere cu alcool si am pedeapsa complementara de 3 ani interzicere de a conduce ... (vezi toată discuția)
Cand pot sa dau examen de permis auto? manaila manaila CONDAMNÃ pe inculpatul C. B.M. a pedeapsa principală de 1 (un) an şi 9(nouă) luni închisoare. În baza dispoziţiilor art. 71 alin. 1 şi alin.2 C.pen., ... (vezi toată discuția)
Redobandirea dreptului de a conduce autovehicule pyty pyty In anul 2014 luna mai mi-a fost anulat permisul de conducere deoaree am fost depistat de catre politie conducand in stare de ebrietate. Din acel moment si pana ... (vezi toată discuția)