avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... buna ziua. am un magazin fizic si as dori sa pun in el ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

buna ziua. am un magazin fizic si as dori sa pun in el muzica ...

buna ziua. am un magazin fizic si as dori sa pun in el muzica ambientala. nu vreau sa folosesc muzica cu drepturi de. autor, ci muzica Royality Free, adica fara drept de autor. Mai. mullt, am gasit un site specializat pentru acest lucru, si anume [ link extern ]

Intrebarea mea este urmatoarea. In Romania, trebuie platit extra pentru difuzarea acestor tipuri de melorii in magazine?

Alte discuții în legătură

Drepturi autor - site care are in continut povesti ale diferitilor autori dorina_n2005 dorina_n2005 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: as dori sa realizez un site pe care sa postez diferite povesti (Creanga,Ispirescu,etc).Este voie sa ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor - content audio CarolinaBelle CarolinaBelle Am gasit o tema cu o intrebare asemanatoare pe forum. Insa nu m-a lamurit. Puteti va rog sa-mi explicati, in cazul in care sunt proprietara unui local, o ... (vezi toată discuția)
Muzica în cafenea andreeakristina andreeakristina buna ziua, in cazul in care deschid o cafenea in care vreau sa pun muzica sau sa ruleze programe tv, ce autorizatie am nevoie sau unde se platesc drepturile ... (vezi toată discuția)