avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... (Declaratia sotului cu regimul matrimonial ales si ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

(Declaratia sotului cu regimul matrimonial ales si numele purtat ...

(Declaratia sotului cu regimul matrimonial ales si numele purtat dupa casatorie ) De unde pot lua aceasta declaratie Din turcia In turceste Ma poate ajuta cineva Multumesc

Alte discuții în legătură

Clarificări despre documentele necesare pentru transcrierea certificatului de căsătorie în românia (căsătorie în ue) IstvanCsVarga IstvanCsVarga Bună ziua, Sunt cetățean român-maghiar (dublă cetățenie HU-RO), iar soția mea este cetățean maghiar. Ne-am căsătorit în Ungaria, țară membră ... (vezi toată discuția)
Divort intre cetateni straini cosmin_paralia cosmin_paralia Buna ziua. Am o intrebare si vreau neaparat ajutor. M-am casatorit pe 6 sept anul in curs in turcia, cu o cetateana turca, aceasta ulterior luand numele meu. ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un romin Alisa0505 Alisa0505 Vreau sa inregistrez casatoria cu un Romin eu sunt Moldovanca casatoria vrem sa o inregistram in Rominia as vrea sa stiu de ce documente am nevoie la starea ... (vezi toată discuția)