avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Manager transport marfa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Manager transport marfa

Buna ziua!
Am o nelămurire ,dacă dețin pfa ca persoana autorizată pt manager transport marfa trebuie sa notific ARR de fiecare data când doresc o colaborare respectiv încetarea colaborării?

Alte discuții în legătură

Buna ziua. o persoana poate fi angajata cu contract de munca ... manuelle manuelle Buna ziua. O persoana poate fi angajata cu contract de munca de 2 ore/zi in functia de Manager transport marfa la mai multe firme? Sau poate sa fie angajat cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . detin certificatul de manager transport marfa si ... ALINAIULIANACIRSTOI ALINAIULIANACIRSTOI Buna ziua, Detin certificatul de manager transport marfa si as dori un model de contract de colaborare intre societate si mine ca persoana fizica acceptat ... (vezi toată discuția)
Dispecer detin pfa loredana291 loredana291 Buna ziua, am atestat ARR de manager transport marfa (operator transport marfa), detin un PFA fara activitate din 2011. Intrebarea mea este cum pot incadra PFA ... (vezi toată discuția)