avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cheltuieli de judecata

Spuneti-mi va rog cat il costa pe fostul concubin cheltuielile de judecata pentru stabilirea pensiei alimentare,el fiind parat in acest proces,fetita noastra de 5 luni fiind cu mine si in ingrijirea mea.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cabinet Avocat Salageanu Elena , Avocat 20:13, 20 Ianuarie 2010
Cat va admite instanta ca si cheltuieli de judecata, si anume cheltuielile dvs ca si reclamant cu acest proces :taxa timbru, timbru judiciar, onorariu avovat.Dvs le cereti, iar daca instanta le admite, atunci trebuie sa le plateasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuiele de judecata koreh silvia koreh silvia Spuneti-mi va rog cat il costa pe fostul concubin cheltuielile de judecata pentru stabilirea pensiei alimentare,el fiind parat in acest proces,fetita noastra ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez nuti_amanaria nuti_amanaria sunt casatorita din 17 august 2002,am o fetita de 5 ani care este in grija mea,vreau sa vb cu un avocat sa ma invete ce e de facut si cat ma costa un ... (vezi toată discuția)
Plata cheltuieli de judecata Adrian 74 Adrian 74 Buna ziua.In cazul unui partaj judiciar unde reclamantului i sa perceput suma de 4470 lei reprezentand taxa judiciara de timbru si onorariu de avocat in ... (vezi toată discuția)