avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Chitante Radet
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Chitante Radet

chitantele/bon de casa primite din partea RADET-ului ptr. "ajutoare" se trec in registrul de casa la incasari?. multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 19:59, 24 Ianuarie 2010
Daca observati, eu am scris ca pe chitanta i se scrie exact cat a achitat cash, adica mai putin decat in liste....astfel incat chitantele sa reflecte exact cash-ul incasat.
..............Dar aceasta este o metoda mai putin folosita si, oricum, nerecomandata, tocmai pentru ca incurca mintile locatarilor....:)
Pe chitante treceti si suma reprezentand compensatia la caldura?
Daca chitantele sunt imprimate cu specificatia de ajutor pentru caldura atunci se schimba complet lucrurile.
- se scrie suma intreaga de pe lista;
- la rubrica de subventie se scrie subventia;
- in registrul de casa nu se mai trece chitanta de la furnizor cu subventiile;
Si daca nu..nu se trece suma?
Cum se justifica alsfel directivele legii 230 de a se trece sumele ...compensate?
@proprietaru
Fiti un pic mai explicit!
Ce sunt acelea "directivele legii 230 de a se trece sumele ...compensate"?
Care "directive"? Si unde sa se treaca sumele...compensate?

Alte discuții în legătură

Incarcare nejustificata la intretinere patty37 patty37 sper sa ma poata indruma cineva ce trebuie sa fac....in anul 2008(martie) am fost somata de catre o firma de recuperari ca in termen de 15 zile sa-mi achit ... (vezi toată discuția)
Plata intretinerii la furnizor nathaly nathaly Sunt un locatar de pe aceeasi scara cu unul din utilizatorii de pe forum.Intrebarea mea este : mai multi locatari de pe aceeasi scara,putem plati facturile de ... (vezi toată discuția)
Ajutoare de caldura scazute in registrul de casa! migaste migaste am preluat administratia unui bloc si, ulterior preluarii, am constatat ca fostul administrator a scazut ajutoarele de caldura (bonul de casa eliberat de RADET ... (vezi toată discuția)