avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Bonusul aplicat de primarie pentru plata integrala a ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Bonusul aplicat de primarie pentru plata integrala a impozitului

Un mostenitor poate beneficia de bonusul aplicat de primarie pentru plata impozitului pana la 31 martie daca un alt mostenitor nu isi achita impozitul?
Ultima modificare: Miercuri, 2 Noiembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: vivians , utilizator 11:29, 2 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati dezbatut succesiunea? Daca da, sunteti proprietari si aveti fiecare o cota parte pusa pe rol, dvs primiti reducere pt impozitul datorat de dvs.

Ultima modificare: Miercuri, 2 Noiembrie 2022
gi-jane2, moderator
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua.in urma unei succesiuni dezbătută la notariat fiind ... geoavocatnet73 geoavocatnet73 Bună ziua.In urma unei succesiuni dezbătută la notariat fiind 4 frați am primit fiecare certificat de moștenitor cu împărțire egala pentru fiecare de ... (vezi toată discuția)
Executare dupa punere pe rol a unor bunuri comune Mostenitor1602 Mostenitor1602 In urma deceselor bunicilor si mamei, am dezbatut mostenire, cu scopul de a dobandi un apartament, cota 100 %. Acest lucru a adus si neajunsuri si anume am ... (vezi toată discuția)
Plata impozit teren agricol extravilan.penalitati macvio53 macvio53 Am fost instiintat de catre primarie ca am de platit o suma apreciabila reprezentand impozitul si penalitatile din 2007 pana in prezent pentru un titlu de ... (vezi toată discuția)