avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare la stat pe 2 posturi pe perioadă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare la stat pe 2 posturi pe perioadă nedeterminată

Bună seara. Am următoarea situație și întrebare:
O persoană care este profesor titular în învățământ (angajat pe perioadă nedeterminată) dorește să se angajeze în cadrul Jandarmeriei pe post destinat încadrărilor directe. Poate să își suspende contractul din învățământ (nu demisie) prin concediu fără plată și să fie încadrată în același timp pe postul de la Jandarmerie (angajată pe perioadă nedeterminată și aici)?
Cel mai recent răspuns: MihaiGherasim , utilizator 08:49, 7 Noiembrie 2022
Mulțumesc pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate lucra altundeva in timpul concediului fara plata? iuliam3 iuliam3 Sunt titulara in invatamant si vreau sa imi iau un an liber (concediu fara plata) pt. a incerca sa plec in strainatate. In timpul acestui concediu am dreptul ... (vezi toată discuția)
Concediu de studii invatamant ile1923 ile1923 Buna ziua! Lucrez în învățământ de 11 ani, într-un oraș din provincie. Intenționez să urmez cursurile de licență ale unei facultăți din ... (vezi toată discuția)
Un salariat din primarie are dreptul sa lucreze cu tmp partial ... Laszlo Ecaterina Laszlo Ecaterina UN SALARIAT DIN PRIMARIE ARE DREPTUL SA LUCREZE CU TMP PARTIAL INTR-O SOCIETATE CU CAPITAL PRIVAT.? MULTUMESC (vezi toată discuția)