avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna ziua va rog sa ma lamuriti si pe mine cu o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna ziua va rog sa ma lamuriti si pe mine cu o problema ,am ...

buna ziua va rog sa ma lamuriti si pe mine cu o problema ,am primit o notificare de la taxe si impozite ca am o amenda luat-a de mine in 2015 si am notificare de proces verbal de sechestru,nu locuiesc in tara de 6 ani ,intrebarea este pe procesul verbal scrie ca amenda este de la 2000 lei pina la 20000lei cu angajament sa o platesc in 48 ore suma LA JUMATATE de 1000lei....lucru care lam facut iar acum dumnealor zic ca am de platit 20000 lei si imi fac sechestru .cu multumiri si respect ,ce pot face.

Alte discuții în legătură

Controlori stb Ciocarlan Cristina Ciocarlan Cristina Buna ziua! Am fost prinsa pe Stb ul 605, nu are rost sa fac o povestioara. Ideea e ca nu am platit acei 50 de lei pt ca efectiv nu i aveam si au zis ca o sa ... (vezi toată discuția)
Proces verbal invalid? lsc05 lsc05 Buna seara! Sunt membru nou si am urmatoarea situatie: 123 km/h in localitate -> suspendare de permis pe 3 luni si (ATENTIE) 10 puncte de amenda. Deci nu ... (vezi toată discuția)
Plata amenzii contraventionale barnex barnex Am 2 intrebari: 1. Este adevarat ca daca depun o contestatie in termen de 48 ore de la intocmirea PV , atunci in cazul in care pierd eventual procesul, ... (vezi toată discuția)