avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Am o rudă în vârstă care a rămas fără: ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Am o rudă în vârstă care a rămas fără: certificat naștere, ...

Am o rudă în vârstă care a rămas fără: certificat naștere, buletin, card de sănătate. Nu are alt document cu poză. Ce trebuie făcut pt refacerea lor? Este destul de urgent deoarece nu și poate ridica pensia . Mulțumim anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:08, 6 Noiembrie 2022
O crte de identitate provizorie, apoi scote duplicat dupa certificat de nastere, cere alt card de sanatate si dupa ce ia certificauk de nastere isi fac esi carte de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara; locuiesc in spania buletinul imi expira in vara si ... anatanase86 anatanase86 Buna seara; Locuiesc in Spania buletinul imi expira in vara si mi-a expirat si pasaportul de un an si ceva si as vrea sa imi scot altul si cu aceasta ocazie am ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere elenae elenae Buna ziua, ma poate lamuri cineva? Soacra mea si-a pierdut certificatul de nastre locuieste in Constanta si are 80 de ani, dar a fost nascuta in Ialomita. Am ... (vezi toată discuția)
Duplicat certificat de naștere AnnaMariiia AnnaMariiia Bună seara! Cum pot scoate un duplicat al certificatului de naștere al cuiva, cu împuternicire de la el, dacă nu are buletin, carte de alegător, permis, ... (vezi toată discuția)