avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare cetatean moldovean O societate vrea sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare cetatean moldovean O societate vrea sa angajeze cu cim ...

Angajare cetatean moldovean
O societate vrea sa anajeze cu cim pe nedeterminata, incepand cu 01.12.2022, un cetatean din R.Moldova ce detine permis de munca valabil. Potrivit legii, societatea nu are nevoie si de aviz de munca .
Intrebare: Se poate incheia cim pe durata nedeterminata sau doar pe durata determinata de max 9 luni intr-un an calendaristic? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:19, 5 Noiembrie 2022
Avizul de angajare nu mai este necesar pentru cetăţenii din Republica Moldova, Ucraina şi Republica Serbia încadraţi în muncă pe teritoriul României cu contract individual de muncă cu normă întreagă pe o perioadă de maximum 9 luni într-un an calendaristic.

Dacă angajarea se face pe o.petooada mai mare de 9 luni, atunci trebuie o ținut avizul de angajare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am angajat un cetatean din republica moldova pe o ... SERVIZI ASSOCIATI SERVIZI ASSOCIATI Buna ziua. Am angajat un cetatean din Republica Moldova pe o perioada de 4 luni, respectiv de la 01.09.2021 pana 31.12.2021 conform Legii 200/10.09.2020, in ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean ucranian alsantcalsan alsantcalsan Buna ziua. Stiti cumva care sunt demersurile pentru angajarea unui cetatean ucrainian care nu are permis de sedere sau de munca ? M-ar interesa institutile la ... (vezi toată discuția)
Angajare cetateni din rep. moldova - contracte succesive buna ... Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu ANGAJARE CETATENI DIN REP. MOLDOVA - CONTRACTE SUCCESIVE Buna ziua, in ultimile 36 luni am avut incadrati cetateni din Rep. Moldova, cu contracte pe durata ... (vezi toată discuția)