avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, întrebarea mea a aparut dupa schimbarea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, întrebarea mea a aparut dupa schimbarea presedintelui ...

Buna ziua, întrebarea mea a aparut dupa schimbarea presedintelui blocului. El a decis schimbarea suprafetei locuibile si aindicelui de plata. A intrdus în aceasta suprafata culoarele lipsite de calorifere si boxa aflata la subsol si lipsita si ea de orice sursa de caldura. Este legal?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:43, 9 Noiembrie 2022
Modificarea dispusa de catre presedinte nu are temei legal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu impartirea caldurii pe apartamente din cauza unei doamne administratoare care nu respecta legea Ciofu01 Ciofu01 In blocul in care locuiesc eu mai bine de jumatate din apartamente au schimbate caloriferele. Eu nu am reusit sa imi schimb caloriferele iar blocul nu are ... (vezi toată discuția)
Calcul calorifere in plus mannyx1 mannyx1 Buna seara. Sunt presedintele unui bloc din Bucuresti si ma confrunt cu urmatoarea situatie: un propritar si-a montat in apartament doua calorifere (bucatarie ... (vezi toată discuția)
Parti comune ela196 ela196 Buna seara. va rog sa-mi raspundeti la o intrebare , administratora si presedintele blocului au dreptul de a-mi lua boxa pe care am folosit-o ani de zile pe ... (vezi toată discuția)