avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua. Am o casa la rosu si in 2012 am facut ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua. Am o casa la rosu si in 2012 am facut receptia cu ...

Buna ziua. Am o casa la rosu si in 2012 am facut receptia cu primaria,dar nu am cerut atunci certificat de edificare si nici nu am intabulat-o ptr ca am fost plecat. Acum in 2022 am cerut edificarea constructiei ca sa o pot intabula.A venit o persoana de la primarie in teren si pentru ca sunt niste diferente fata de proiect(nu la dimensiunile casei) nu vrea sa elibereze certificat de edificare. Ma pune sa fac din nou proiect etc, adica sa o iau de la capat, plus expertiza. Ce sa fac? Constructia este considerata finalizata caci am proces verbal de receptie la finalizarea lucrarilor semnat de primarie. Diferentele fata de proiect(dar erau si atunci cand s-a facut receptia si au semnat ca e ok ) ar fi un beci sub terasa, etaj in loc de mansarda zidita. Va multumesc pentru un eventual sfat.
Ultima modificare: Vineri, 11 Noiembrie 2022
BBman, utilizator

Alte discuții în legătură

Cadastru si intabulare cand nu am respectat proiectul si am construit si fara autorizatie mihai2063 mihai2063 Buna ziua!Am obtinut o autorizatie de constructie de la primarie cu toate avizele care se cereau in 1992.am construit o casa dar nu am respectat proiectul ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa - schimbare destinatie (?) pfiszter pfiszter Buna ziua Am urmatoarea problema, si as aprecia foarte mult un raspuns util. Voi relata toata istoria, ca sa fie cat se poate de clar: In anul 1993, ... (vezi toată discuția)
Autorizație de construire pentru o anexa gospodăreasca ilegal construita Simona.Dunca Simona.Dunca Buna ziua! In 2015 (acum vreo 5 ani) am construit o anexa gospodăresc (beci - fundatie din beton sapat in pământ + garaj deasupra) de aproximativ 10 ... (vezi toată discuția)