avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Termen preemtiune teren vegetatie forestiera.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Termen preemtiune teren vegetatie forestiera.

Buna ziua,
Pentru a vinde un teren forestier catre o presoana care nu este din localitate sau din familie inteleg ca trebuie in prealabil depus un dosar pentru preemtiune la Primarie.
Cat timp trebuie sa astept de la depunerea dosarului la Primarie pana la demararea vanzarii (in caz ca nu isi exprima altcineva dorinta de cumparare in baza preemtiunii)?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Vanzare teren forestier - preemptiune?! stemno stemno Buna ziua, Pentru a vinde un teren forestier catre o presoana care nu este din localitate sau din familie inteleg ca trebuie in prealabil depus un dosar ... (vezi toată discuția)
Cum se face o vânzare cumpărare de teren extravilan ? ce acte ... DanMarinoiu DanMarinoiu Cum se face o vânzare cumpărare de teren extravilan ? Ce acte trebuie depuse la Notariat ? Cât timp tine afișul de preemțiune la Primăria din localitatea ... (vezi toată discuția)
Preemtiunea in cazul vanzarii teren agricol extravilan dmd75 dmd75 Buna ziua!Am cateva nelamuriri cu privire la cele enuntate in titlu. 1.Practic cum pot afla titulari dreptului de preemtiune de oferta vanzatorului de a ... (vezi toată discuția)