avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Eu sunt urmaș după mama mea de legea 118/90 ,am ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Eu sunt urmaș după mama mea de legea 118/90 ,am depus actele ...

Eu sunt urmaș după mama mea de legea 118/90 ,am depus actele la data de 15 noiembrie 2020,dar nu am.avut adeverinta din care rezulta încadrarea mamei mele corecte ,iar după ce am.intrat în posesia adeverinței prin care aveam.dovada ca mama a fost stramutata ,eu am.beneficiat de pensia cuvenita după incadrare(am făcut o revizuire la dosar)am primit diferenta de suma doar de la data când am depus cererea,adica pe 2 luni din urma, dar pe diferenta de 8 luni nu.Mi s a răspuns de la casa de pensii ca nu se poate recupera din urma .Întrebarea mea este dacă pot sa mai recuperez diferenta de suma din urma?
Ultima modificare: Marți, 15 Noiembrie 2022
dorabadea99@gmail.com, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună ziua,eu sunt urmasa după mama mea de pensie a legii 118/1990 ... dorabadea99@gmail.com dorabadea99@gmail.com Bună ziua,eu sunt urmasa după mama mea de pensie a legii 118/1990 cu modificare din anul 2020.Intrebarea mea este :eu am depus dosarul în 16 09 2020.dar ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas crystyna04 crystyna04 Buna ziua Tata a murit acum o saptamana si mama are dreptul la pensie de urmas.Ea are insa trecuta pe numele ei o firma si masina unei rude.Poate primi ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie cu adeverinta de la facultate Foruniversitate Foruniversitate buna tuturor, va rog putina atentie si pentru mine, am iesit la pensie in noiembrie 2014, am depus dosarul cu documentele solicitate, inclusiv copie dupa ... (vezi toată discuția)