avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bucuresti constructii in zone potejate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bucuresti constructii in zone potejate

Buna ziua,

Am reparat de curand gardul din spatele casei (tencuit si vopsit) si m-am trezit cu politia locala care sustine ca au deschis un dosar penal pentru ca nu aveam voie sa fac nimic fiind zona protejata. Am intrat pe site-ul PMB si am verificat iar strada unde se afla constructia nu se regaseste pe lista HCGMB 279/2000 de pe siteul PMB. Ii puteti spune unde as putea verifica zonele protejate din Bucuresti?
Cel mai recent răspuns: OanaLuiza , utilizator 18:58, 18 Noiembrie 2022
Buna ziua!
Incercati aici.
[ link extern ] /
Multumesc. Am verificat si nu face parte din zona protejata.
Buna ziua, in legatura cu dosarul penal ce as putea face?
Verificați și aici... este direct site-ul Primăriei Municipiului București, nu al unui terț. [ link extern ]
În legătură cu dosarul penal... probabil că veți fi chemată să dați o declarație la poliție, dacă adresa la care locuiți nu se regăsește, într-adevar în zona parcelară, indicați acest fapt poliției și totul se va încheia acolo...
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Spatiu domeniu public inchiriere dificil. Pingu001 Pingu001 Buna seara,o sa fiu scurt si la obiect deoarece nu ma prea pricep in acest domeniu.Intrebarea mea ar fi daca as avea vreo sansa sa inchiriez cativa mp in zona ... (vezi toată discuția)
Montare aer conditionat pe fatada blocului smaria smaria Buna seara, Am fost somata de PMB sa ma prezint la sediul Directiei de control si inspectie cu autorizatia de constructie si documentatia pentru montarea ... (vezi toată discuția)
Pot construi o casa pe un teren de 29 metri patrati in bucuresti? SimonAsparagus SimonAsparagus Am un teren in Bucuresti care are dimensiunea de 29 metri patrati. Pot sa construiesc o casa pe el? Adica o sufragerie jos la parter si un dormitor la un etaj ... (vezi toată discuția)