avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce probleme as putea avea daca fac asta?.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce probleme as putea avea daca fac asta?.

Buna ziua exista un curs de invatare accelerata pe internet eu l-am facut si am fost ajutat de cineva pt ca singur nu poti. Cursul este pe torente si este facut de un rus. Cursul nu se mai afla de vanzare rusul si-a inchis site-ul si o disparaut nu am mai reusit sa dau de el. Sunt 60 de lectii eu as vrea sa le fac cu alte persoane in format de 1 on 1 coaching. Pt asta imi fac un PFA sau SRL. Problema este ca nu sunt gandite de mine lectiile sunt ale altcuiva si sunt si cartonase care trebuiesc printate pt memorare deci cineva care cunoaste isi va da seama cam de unde ii cursul. Intrebarea e ce probleme pot avea aici in Romania lucrand cu copii si studenti din strainatate. Multumesc
Ultima modificare: Joi, 17 Noiembrie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

De ce intra asa putini de pe bancile facultatii?...majoritatea sunt la a 2-a,a-3 incercare.. Maria-ce nume frumos Maria-ce nume frumos Buna! m-am hotarat sa dau si eu la magistratura din vara aceasta...mai am un an de facultate si sper sa ma pot pregati intre timp si pt magistratura.Apropo!!!! ... (vezi toată discuția)
Administrare afacere online cu plata prin card bancar aawee aawee Buna ziua, Sunt student si de ceva timp ma documentez despre administrarea unei afaceri pe internet cat mai legal posibil. Proiectul meu este de a crea un ... (vezi toată discuția)