avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca suntem 3 mostenitori al unui apartament . Unul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca suntem 3 mostenitori al unui apartament . Unul din mostenitori ...

Daca suntem 3 mostenitori al unui apartament . Unul din mostenitori isi doreste banii cuveniti pentru partea lui ( nu doreste sa mai fie proprietar ) dar ceilalti doi proprietari nu doresc sa-l despagubeasca . Care ar fi urmatorul pas de urmat ? Am nevoie de un sfat . Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:54, 19 Noiembrie 2022
Procedura partajului judiciar.
Se adreseaza instantei si cere partajul, sa se atribuie casa catre frati si sa i se dea sulta de catre aceștia sau daca niciunul nu doreste casa, sa se vanda si sa se imparte suma obținută.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu impartirea mostenirii - 4 frati MihaiMih MihaiMih Buna ziua, Voi intra direct in subiect. Este vorba despre mama mea, cei 3 frati ai ei si evident... o mostenire. Tatal mamei a murit cu multi ani in ... (vezi toată discuția)
Obiectiv : act de propietate grigore florentin grigore florentin Buna ziua, cer consiliere in subiectul prezentat in continuare. De aproximativ 2 ani urmaresc sa intru in posesia actului de propietate a imobilului in care ... (vezi toată discuția)
Succesiune stefanBuga stefanBuga Buna ziua as vrea sa im dati si mie raspunsul sau care sunt pasi de urmat in urmatoarea problema: Am fost casatorit cu sotia mea legitim 22 de ani din care a ... (vezi toată discuția)