avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Transfer sau nontransfer?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Transfer sau nontransfer?

Am urmatoarea situatie
- ctr de vanzare cumparare produse ambalte, ambalajele sunt puse la dispozitia producatorului(UE) de catre mine;
- transport utilaj din Ro in Ue folosit de producator pentru ambalare, nu se percepe chirie

Dupa parerea mea ar fi o punere la dispozitie cu titlu gratuit. Am incercat sa incadrez aceasta operatiune la nontransfer , dar avand in vedere intructiunile de aplicare a masurilor de simplificare pt nontransferului consider ca prin notiunea de bun se face referira la bunuri trimise spre prelucrare nu MF.
Ce parere aveti?

Alte discuții în legătură

Gestiune ambalaje reutilizabile ALKOR ALKOR Buna ziua ! Legat de gestiune ambalajelor am urmatoarea intrebare: 1. in cazul unei firme care importa ,materie prima transportata in ambalaje reutilizabile ... (vezi toată discuția)
Utilaje primite intracomunitar pentru folosinta temporara gratuita marinela.jecan marinela.jecan Buna ziua ! Societatea A din Romania primeste cu imprumut ,de la clientul ei din Franta , pentru care presteaza servicii lohn , masini de cusut necesare ... (vezi toată discuția)
Factura cu tva catre o societate italiana lylyan lylyan Am emis o factura de 3000 euro + TVA catre o societate din Italia Cum isi recupereaza aceasta TVA -ul de acolo? Multumesc (vezi toată discuția)