avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua am condus o masina fara asigurare si cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua am condus o masina fara asigurare si cu numerele luate ...

Buna ziua am condus o masina fara asigurare si cu numerele luate de către poliție. Ma oprit poliția și mia luat permisul ce sancțiuni sunt prevăzute pentru această faptă și pe cît timp mi se suspendă permisul
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 05:16, 21 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu vi se suspenda permisul, deocamdata e retinut si aveti dosar de urmarire penala. Angajati-va un avocat.
Articolul 334 cod penal
(4) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tractarea unei remorci ale cărei plăcuţe cu numărul de înmatriculare sau de înregistrare au fost retrase sau a unui vehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere cu numere false cosmin19990702 cosmin19990702 Am condus o masina caruia i-am aplicat alte numere de inmatriculare fata de cele care ii apartineau,dupa care am fost oprit de politie si luat la sectie pentru ... (vezi toată discuția)
Conducere autovehicul fără asigurare glafira glafira Bună seara v.as ruga dacă mă puteti ajuta cu un sfat am condus o mașină înscrisă pe Anglia fără asigurare la noi în România am fost oprit de ... (vezi toată discuția)
Conducere autoturism cu numere rosii expirate! Mariapatrianca Mariapatrianca Buna seara,va adresez si eu o intrebare:daca am fost prinsa cu masina cu numere rosii expirate in ziua respectiva,specific ca nu eram in miscare,masina era ... (vezi toată discuția)