avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu interzis în luna decembrie. Bună ziua. La ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu interzis în luna decembrie. Bună ziua. La mine la ...

Concediu interzis în luna decembrie.
Bună ziua. La mine la serviciu programarea concediilor este trecută într-un fișier, pe computer .Tot acolo se menționează și faptul că acesta se poate lua până în noiembrie inclusiv, decembrie este scos din schemă...Dar in regulamentul intern nu este scris că e interzis concediul în decembrie. Eu totuși mai am de luat vreo 10 zile de concediu pe anul ăsta, dar dacă depun cerere, oare administratorul o poate refuza?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:46, 25 Noiembrie 2022
O poate refuza, numai in anumite situatii ...
Da, de exemplu dacă nu ar avea cine să mă înlocuiască, ar putea să mă refuze; dar nu e cazul. Ce alt motiv se poate invoca? Încă ceva: mă poate obliga să iau restul de concediu când vrea , adică de exemplu în ianuarie sau februarie 2023?

Cornel Vasile a scris:

O poate refuza, numai in anumite situatii ...

Ca nu este conform programarii ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate refuza concediul de odihna? Mr. Brightside Mr. Brightside Bun gasit! Vreau sa stiu daca mi se poate refuza o cerere de concediu si pe ce considerente? Daca vreau sa imi iau concediu in luna iulie la cate zile am ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna exista reglementari legale, prin care un angajator ... papacostas papacostas Concediu de odihna Exista reglementari legale ,prin care un angajator sa poarte impune diverse reguli de genul : ,, O tranșă de concediu sa fie 10 zile ... (vezi toată discuția)
Buna seara!lucrez la o societate si angajatorul mi a zis ca nu ... Bellajiacomo Bellajiacomo Buna seara!lucrez la o societate si angajatorul mi a zis ca nu mi da cele 21 zile de concediu si ca imi plătește al 13 lea salar.e legal?in contract scrie de ... (vezi toată discuția)