avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1371 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Se da urmatoarea situatie: vecinii si-au ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Se da urmatoarea situatie: vecinii si-au intabulat ...

Buna seara! Se da urmatoarea situatie: vecinii si-au intabulat casa si terenul dar pentru ca nu le ieseau m2 din contractul vechi, au luat din ternul gradinii mele pentru a le iesi suprafata la masuratoare. Ce este de facut in acest caz in mod amiabil. Adica si ei sa aiba suprafata dorita dar nici noi sa nu pierdem terenul? Putem face o declartie prin care sa se explice situatia?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 22 Noiembrie 2022
Adela2018, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 12:58, 23 Noiembrie 2022
Buna ziua!
Verificati mai intai daca terenul dvs. este conform cu actele detinute.Poate s-a strecurat undeva o greseala la masuratoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima intabulare- suprapunere teren mai mare de 2% keops_mic keops_mic Buna ziua, Vreau sa intabulez 2100 de metri intravilan dintr-un sat din Botosani. Mi s-a refuzat intabularea pt ca ternul se suprapune pe 1316 m cu ... (vezi toată discuția)
Problema intabulare teren Ana2012 Ana2012 Se dezbate o mostenire legata de un teren cu casa; au venit cei de la cadastru si au inceput masuratorile conform actului de proprietate; -sa constatat ca ne ... (vezi toată discuția)
Posibila eroare in cadastru. cum se poate remedia? ana_mar1a ana_mar1a Buna ziua, Avem urmatoarea situatie: 1. Am cumparat anul trecut un teren cadastrat, intabulat, cu toate actele in regula. Intabularea acelui teren ( T ) ... (vezi toată discuția)