Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua.Am și eu o intrebare:Dacă ai glaucom congenital(din ...

Bună ziua.Am și eu o intrebare:Dacă ai glaucom congenital(din nastere),muncești 23 de ani,iar după aceea obții un certificat ptr persoane cu dizabilitati=accentuat=,cum ți se vor știi anii lucrați?Cu handicap sau normal.Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 08:21, 24 Noiembrie 2022
Depinde ce scrie în certificatul de hancicap la rubrica data ivirii handicapului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt persoana cu dizabilitate grad accentuat permanent, congenital ... niculae67 niculae67 Numele meu este Burghiu Niculae,am 58 de ani,sunt persoana cu dizabilitate grad Accentuat Permanent, congenital am acertificat care imi spune CONGENITAL Dar ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, vă rog să-mi spuneți pentru fiul meu născut în ... Lidia17 Lidia17 Bună ziua, Vă rog să-mi spuneți pentru fiul meu născut în 1977 , operat în 1978 de două ori, cu dg hidronefroza rinichi unic congenital . A fost ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am un handicap din naștere și un certificat de ... Costin costin Costin costin Bună ziua! Am un handicap din naștere și un certificat de handicap cu grad accentuat, permanent, nerevizuibil, am 56 ani și 29 de ani și 8 luni de vechime ... (vezi toată discuția)