avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună. In data de 17.11.2017 am luat un credit de la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună. In data de 17.11.2017 am luat un credit de la un IFN. ...

Bună. In data de 17.11.2017 am luat un credit de la un IFN. Din păcate. Oricum, nu îmi amintesc. In data de 17.11.2022 am primit o notificare de la un executor judecătoresc, pentru achitarea sumei restante. După atâta timp in care nu au spus nimic, ce pot face? E mai bine să plătesc, eșalonat sau pot face altceva in privința asta?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:28, 23 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
verificati daca s-a incuviintat executarea silita si daca da, faceti urgent contestatie, invocati implinirea termenului de prescriptie
E o notificare pentru înțelegere amiabilă. Încă nu s-a încuviințart executarea silită.
acest răspuns util
atunci ori vedeti cat vor si daca vi se pare rezonabil platiti, ori ignorati ca dreptul lor e prescris.
acest răspuns util
Mergeti urgent cu actele la avocat.
Trebuie văzut exact despre ce este vorba.

Scris din București 2022

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. În 2007 s-a făcut o descoperire de card la banca. ... MagdalenaA. MagdalenaA. Bună ziua. În 2007 s-a făcut o descoperire de card la banca. Zilele trecute am primit o notificare din partea unei firme de creanțe, singura notificare ... (vezi toată discuția)
Somatie de executare silita de la executor judecatoresc ! simona_elena simona_elena In 2007 am contractat un card de credit in valoare de 30 de milioane(vechi) de la BancPost. Datorita pierderii locului de munca nu am mai putut plati rata si ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie din 2007 mircea_av mircea_av Buna ,va rog sa m-a szcuzati ca revin la un subiect diascutat mai demult,in 2007 am avut un contract cu romtelecomul ,care mi-l-a inchis pentru neplata, si ... (vezi toată discuția)