avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna seara Fapt: T1) In tabel Creante Definitiv al ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna seara Fapt: T1) In tabel Creante Definitiv al Debitoarei ...

Buna seara
Fapt:
T1) In tabel Creante Definitiv al Debitoarei ZET, exista creanta creditorului AVAS,
T2) Cumpar creanta de la creditorul AVAS
T3) Comunic Cesiunea Lichidatorului
T4) Lichidatorul, preia notificarea cu actele de cesiune, le analizeaza si "apreciaaza" asupra actelor si a operatiunii, iar dupa 2 saptamani, a depus la dosarul de faliment (la instanta), un Raport in care a mentionat Cesiunea
T5) Lichidatorul ne-a comunicat ca, Daca in termenul x, nu va fi contestatie de la creditori (fata de cesiune), va modifica Tabelu si-l va public in BPI, pt a putea fi contestat de terti
=============================
Pt raspunsuri "telegrafiate", puteti raspunde Astfel::
VR1): "NU se cenzureaza" = Dati acest raspuns, daca credeti ca Modificarea Creditorului(numelui) in tabel, NU se Cenzureaza.
VR2): "Se cenzureaza"
==================================================
Primesc cu drag opinii.
Ultima modificare: Vineri, 25 Noiembrie 2022
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Buna seara fapt: t1) in tabel creante definitiv (din 2018) t2) ... huib huib Buna seara Fapt: T1) In tabel Creante Definitiv (din 2018) T2) Cumpar o creanta de la creditorul AVAS T3) Comunic Cesiunea lichidatorului T4) ... (vezi toată discuția)
Cesiune creanta in timpul procedurii insolventei Gizella Popescu Gizella Popescu Buna ziua Cine ma poate ajuta cu un raspuns? Este posibila cesiunea de la un creditor la o alta persoana a unei creante pe care creditorul cedent o are fata ... (vezi toată discuția)
Lichidatorul nu m-a informat stanceni stanceni buna ziua in urma cu 3 luni de zile am aflat despre numirea unui lichidator al uneia din societatile debitoare si luand legatura cu acesta mi s.a solicitat ... (vezi toată discuția)