avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Imprumut PFA
Discuție deschisă în Executare silită

Imprumut PFA

Am contractat ca si PFA 3 credite de la 3 banci diferite acum 2 ani de zile sunt trecut ca si garant PFfara garantii imobiliare .am platit ratele pana acum 3 luni de zile ...momentan sunt plecat din tara si lucrez sub contract...in Romania detin o mostenire in coproprietate cu fratele meu ,1 apartament si un teren...valoarea celor 3 credite in total nu depaseste 25 000 Euro,valoarea imobilelor este mai mare...intrebarea mea este ce se va intampla in cazul in care nu mai pot plati?
Cel mai recent răspuns: andra71 , utilizator 14:25, 21 Ianuarie 2010
Veti fi executat silit!
Se va pune prorire pe salariul meu din strainatate sau pe imobilele din Romania?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil in rate, in strainatate xenia49 xenia49 impreuna cu iubitul meu, am cumparat in strainatate in rate un imobil in urma cu 3 ani. in cote egale, 50 % .am garantat fiecare cu venitul lui, al meu e mult ... (vezi toată discuția)
Contract de credit garantat cu ipoteca RODICA22 RODICA22 Am un credit de 22 mii euro garantat cu ipoteca unui apartament al unui frate. Apartamentul a fost evaluat la 80 mii euro. Am platit 4 ani ratele corect si ... (vezi toată discuția)
Executare silita jumatate de imobil dayana2000 dayana2000 mi se opreste din salariu banii ptr banca de .3 ani..am primit executare silita pe imobil cu pretextul ca suma de 420 lei este mica si vor o suma de 750 de lei ... (vezi toată discuția)