avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Imprumut PFA
Discuție deschisă în Executare silită

Imprumut PFA

Am contractat ca si PFA 3 credite de la 3 banci diferite acum 2 ani de zile sunt trecut ca si garant PFfara garantii imobiliare .am platit ratele pana acum 3 luni de zile ...momentan sunt plecat din tara si lucrez sub contract...in Romania detin o mostenire in coproprietate cu fratele meu ,1 apartament si un teren...valoarea celor 3 credite in total nu depaseste 25 000 Euro,valoarea imobilelor este mai mare...intrebarea mea este ce se va intampla in cazul in care nu mai pot plati?
Cel mai recent răspuns: andra71 , utilizator 14:25, 21 Ianuarie 2010
Veti fi executat silit!
Se va pune prorire pe salariul meu din strainatate sau pe imobilele din Romania?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil in rate, in strainatate xenia49 xenia49 impreuna cu iubitul meu, am cumparat in strainatate in rate un imobil in urma cu 3 ani. in cote egale, 50 % .am garantat fiecare cu venitul lui, al meu e mult ... (vezi toată discuția)
Contract de credit garantat cu ipoteca RODICA22 RODICA22 Am un credit de 22 mii euro garantat cu ipoteca unui apartament al unui frate. Apartamentul a fost evaluat la 80 mii euro. Am platit 4 ani ratele corect si ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit garantie imobiliara monicamary monicamary Buna. Sunt noua pe acest forum si am si eu o intrebare. Am luat un credit din banca cu garantie imobiliara in urma cu cativa ani in valoare de 36000 euro si ... (vezi toată discuția)