avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Salarizare . De la 1 ian salariul de baza minim va fi ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Salarizare . De la 1 ian salariul de baza minim va fi 3000 lei ...

Salarizare . De la 1 ian salariul de baza minim va fi 3000 lei din care 200 neimpozabili. La salariul de baza se adauga un spor oarecare sa zicem 7 lei pentru ore de wekend sau spor de vechime 300 lei . din venitul salarial de 3007 lei sau respectiv 3300 lei cei 200 lei raman neimpozabili sau deductibilitatea lor se pierderi ,venitul salarial fiind impozabil in totalitate ? ( In primul caz salariatul ramâne cert in paguba dar angajatorul e obligat sa acorde acel spor . Paradox ! )

Alte discuții în legătură

spor pt.control financiar preventiv sorin dan sorin dan Buna ziua, va rog daca ma poate ajuta cineva sa inteleg si eu cum aplic de la 1 ianuarie 2010 spor pentru complexitatea muncii( spor pt. control financiar ... (vezi toată discuția)
Vechime inclusa in salariu? cameliasndlsc cameliasndlsc Buna ziua, sunt detasata de ceva timp de la o firma privata in sectorul bugetar. In contractul pe care l-am semnat cu firma privata nu sunt trecute ... (vezi toată discuția)
Spor conducere ContSters363781 ContSters363781 Buna ziua, Lucrez intr-o primarie si as dori sa stiu daca un functionar public cu functia de sef birou contabilitate, gradul III , clasa 72, cu o vechime in ... (vezi toată discuția)