avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! In cazul in care un militar in rezerva isi ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! In cazul in care un militar in rezerva isi depune ...

Buna ziua!
In cazul in care un militar in rezerva isi depune documentele pentru obtinerea unei autorizatii pentru procurarea de arma letala, care este documentul pe care trebuie sa-i anexeze la dosar, conform art. 13, al. 2 din legea 295/2004, prin care sa dovedeasca calitatea de cadru militar in rezerva? trebuie sa mearga la CENTRUL MILITAR unde este arondat sa ceara si sa obtina un document sau este valabila si legitimatia de cadru militar in rezerva?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihăilă Sebastian , Avocat 15:20, 28 Noiembrie 2022
Ar trebui sa fie valabila legitimatia de cadru militar in rezerva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de procurare a armelor letale - nelamuriri, legea nr. 295/2004 taruhidis taruhidis Caut lamuriri cu privire la art. 15 alin.1 lit. b din lg. nr. 295/2004 :\\"b) dovedesc necesitatea procurarii armelor, in functie de destinatia acestora, prin ... (vezi toată discuția)
Pot obtine permisul de port arma daca am amenzi neplatite ? Bogdan88 Bogdan88 Pot obtine permisul de port arma ( arme neletale ) daca am amenzi contraventionale neplatite ? Am 800 lei de plata - 4 amenzi a 200 lei fiecare pentru ... (vezi toată discuția)
Speta in baza legii 295/2004: ... BogdanOp BogdanOp Bunza ziua, as vrea sa ma sfatuiti si pe mine in urmatoarea speta: In baza legii 295/2004 am depus dosarul (complet) in vederea eliberarii unei autorizatii ... (vezi toată discuția)