avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati sa inteleg o ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati sa inteleg o chestiune legata ...

Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati sa inteleg o chestiune legata de modul de comunicare al probelor in procedura civila. Sunt reclamanta intr-un proces civil si instanta mi-a solicitat sa depun precizari. Le-am depus online (am activata si admisa comunicarea electronica) si am primit confirmarea de primire pe email de la judecatorie. In incheierea de sedinta am avut surpriza sa citesc ca paratii au declarat ca nu au primit actele necesare, insa judecatorul le-a primit, le avea in dosar! mi s-a pus in vedere ca pana la urmatorul termen sa transmit si paratilor acele documente.

Intrebari:
1. unde am gresit eu? daca tot suntem incurajati sa comunicam electronic cu instanta, de ce actele ajung doar la instanta, nu si la partile din proces?
2. sa fie o strategie a partilor de a prelungi procesul spunand ca n-au stiut de existenta altor documente?
3. eu ce fac acum, trimit la judecatorie prin posta actele de comunicare catre parati sau ma justific in fata instantei cu confirmarea judecatoriei ca au primit deja acele documente?

MULTUMESC!

Alte discuții în legătură

De necrezut !!! :stunned: Krissia . Krissia . 1.Am 2 procese pe rol avand ca obiect contestatie la executare. Dupa ce am mai primit anterior o citatie in care mi se spunea ca daca mai trimit pe email ... (vezi toată discuția)
Comunicat mj referitor la posibilitatea de a transmite partilor hotararile in format electronic tzuku51 tzuku51 Am citit pe sit-ul MJ un comunicat pe care il redau partial. Stie cineva mai mult? A intrat in vigoare? Daca da,cu ce act normativ? Comunicat de presa ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare în judecata email GabrielFlorian11 GabrielFlorian11 Buna ziua! Pot chema pe cineva în judecată formuland cererea prin email ul judecătoriei? Nu am semnătura electronica si nici aparat specific ,deci nu ma ... (vezi toată discuția)