avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Nu găsesc executor
Discuție deschisă în Executare silită

Nu găsesc executor

Buna ziua
Mă aflu în următoarea situație . Am câștigat un proces.....fond, apel ,recurs......acum vreau sa pun sentința în executare .....am contactat vreo 8 executori din judetul unde respectiva firma are sediu și spre surprinderea mea discuțiile cu executorii mergeau bine pina aflau numele firmei.....acolo brusc apărea replica: știți ...acolo e cu sprijin politic și eu nu mă bag. Care ar fi alte soluții de a pune sentința în executare? Chiar pot rămâne cu sentința în mână și să nu poată fi executata? Deja mie mi se pare ceva de Kafka
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 08:59, 30 Noiembrie 2022
Sesizati oficial [ link extern ] /
Căutați executor din alt oraș aflat în circumscripția Curții de Apel în care se afla și localitatea unde ați încercat executarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere executare iancu123 iancu123 daca am un debitor dintr-un alt judet, si am o sentinta de executare silita investita cu formula executorie, cine pune in executare acea sentinta?executorul ... (vezi toată discuția)
Stramutarea procesului missy999 missy999 Buna ziua! Am deschis proces de contestatie la executare, executarea fiind facuta de un executor din alt judet. Firma care a cerut sa fiu executata nu este din ... (vezi toată discuția)
Cum sa fac sa se aplice sentinta pentru a primi drepturile banesti? UzoigweMoisAndreea UzoigweMoisAndreea Buna ziua ,am avut un proces in care sotul ,care este cetatean strain , cerea drepturile banesti dupa ce acesta a fost concediat de la servici in mod abuziv ... (vezi toată discuția)