avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am un anunt in care vand un sistem vechi/vintage ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am un anunt in care vand un sistem vechi/vintage direct sau pe ...

Am un anunt in care vand un sistem vechi/vintage direct sau pe piese diferite pachete in functie de pret ( el costa minim 200 lei cu totul in el) . Cumparatorul a zis ca imi ofera 100 lei in mesaj ( doar a zis ca imi ofera banii atat nu si pe ce ) si ce componente are calculatoru m-a intrebat ca eu sa le insir! Eu nu i-am zis ca il vand pe tot pentru 100 lei , si i-am trimis carcasa , sursa de alimentare , procesor si placa de baza - toate functionale impecabile si care sunt in anunt . Nu i-am dat placa video . Ce i-am trimis valoreaza minim 160 lei pe piata second-hand si am filmat ce i-am trimis. Este inselaciune ? Ma poate da in judecata? Nu am antecedente penale.
El a platit 100 lei pentru lucruri de minm 150 , adica nu e niciun prejudiciu... Ce spuneti? am filmat ambalarea .
Cel mai recent răspuns: andreiutzzzzzz , utilizator 17:50, 29 Noiembrie 2022
Dupa parerea mea este inselaciune.Omul a oferit 100 de lei pentru tot.Dvs. ati acceptat si totusi i-ati dat sistemul incomplet.
buna seara , s-a intamplat acum 3 saptamani .

Omul a oferit 100 de lei pentru tot - in anunt este enumerata o lista de componente pret fiecare in parte , sau cat costa pentru tot sistemul .
A zis scurt ofer suma atat . L-am instiintat in scris inainte de plasare ca am modificat anuntul conform pretului oferit si voi trimite de cat ofera la care a raspuns , da accept .
Nu sunt de rea vointa e doar o neintelegere , dupa cum am zis ce a primit este din anunt functionabil , fara niciun defect , ce valoreaza mai mult decat a oferit primind cadou din partea inca o componenta din sistem.
Va mentineti parerea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare olx paquly paquly Salutare! M-am decis sa imi vand o piesa de la calculator dupa ce am inlocuit-o cu una mai performanta ('piesa' era un procesor Intel i3 de generatia a3a ... (vezi toată discuția)
Cele 15 zile de garantie (durata reparatie) xblade xblade Buna ziua si Craciun fericit (nu pentru mine aparent) Am o problema cu un service in legatura cu cele 15 zile de garantie, Si as vrea niste pareri. Eu am ... (vezi toată discuția)
Amenintat ca depune plangere Gabivasile Gabivasile Buna seara, Am un anunt pe olx.ro care suna in felul urmator ,,Vand,schimb Iphone 4 copie pt piese,nu are placa de baza,telefonul a ajuns la mine in urma ... (vezi toată discuția)