Am un anunt in care vand un sistem vechi/vintage direct sau pe piese diferite pachete in functie de pret ( el costa minim 200 lei cu totul in el) . Cumparatorul a zis ca imi ofera 100 lei in mesaj ( doar a zis ca imi ofera banii atat nu si pe ce ) si ce componente are calculatoru m-a intrebat ca eu sa le insir! Eu nu i-am zis ca il vand pe tot pentru 100 lei , si i-am trimis carcasa , sursa de alimentare , procesor si placa de baza - toate functionale impecabile si care sunt in anunt . Nu i-am dat placa video . Ce i-am trimis valoreaza minim 160 lei pe piata second-hand si am filmat ce i-am trimis. Este inselaciune ? Ma poate da in judecata? Nu am antecedente penale.
El a platit 100 lei pentru lucruri de minm 150 , adica nu e niciun prejudiciu... Ce spuneti? am filmat ambalarea .
Omul a oferit 100 de lei pentru tot - in anunt este enumerata o lista de componente pret fiecare in parte , sau cat costa pentru tot sistemul .
A zis scurt ofer suma atat . L-am instiintat in scris inainte de plasare ca am modificat anuntul conform pretului oferit si voi trimite de cat ofera la care a raspuns , da accept .
Nu sunt de rea vointa e doar o neintelegere , dupa cum am zis ce a primit este din anunt functionabil , fara niciun defect , ce valoreaza mai mult decat a oferit primind cadou din partea inca o componenta din sistem.
Va mentineti parerea?
Vanzare olx
paquly
Salutare!
M-am decis sa imi vand o piesa de la calculator dupa ce am inlocuit-o cu una mai performanta ('piesa' era un procesor Intel i3 de generatia a3a ... (vezi toată discuția)