avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită bună ziua , am nevoie de un răspuns dacă se poate . ...
Discuție deschisă în Executare silită

bună ziua , am nevoie de un răspuns dacă se poate . Caz pensionar ...

bună ziua , am nevoie de un răspuns dacă se poate . Caz pensionar ,bolnav oncologic în tratament , are un credit din 2004, cu dosar la executor din 2014 și acum 24 ,noiembrie 2022 a primit executare silita proprie pe cont unde primește pensia. Din cauza acesta nu a reușit sa facă tratamentul . Câte șanse sunt dacă depunem contestatie la executare sa câștige, având în vedere ca au trecut 3ani de când e dosarul la executor. Dorim sa ajutam acesta persoana având în vedere ca nu are posobilitati financiare mari și face tratamentul oncologic de un an. Va mulțumesc din suflet pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 07:57, 1 Decembrie 2022
Trebuie grăbită acțiunea, că termenul pentru contestație la executare este de numai 15 zile calendaristice de la data popririi pe cont, sau de când a luat la cunoștință.

Dacă a intervenit prescripția, și invocă acest motiv, șansa de anulare a executării este maximă.
Va mulțumesc!

Dapix a scris:

Trebuie grăbită acțiunea, că termenul pentru contestație la executare este de numai 15 zile calendaristice de la data popririi pe cont, sau de când a luat la cunoștință.

Dacă a intervenit prescripția, și invocă acest motiv, șansa de anulare a executării este maximă.

Vă doresc mult succes`!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont creedy creedy Buna ziua! Ma poate lamuri cineva in urmatoarea situatie, va rog? In anul 2012, in baza unei adrese de infiintare poprire emisa de un executor bancar, s-a ... (vezi toată discuția)
Executare silita buiavasi buiavasi Cum aflu ziua si completul care judeca un dosar de executare silita, este vorba despre dosarele nr.30392/4/2017 si 30393/4/2017 de la jud.sector 4, eu am ... (vezi toată discuția)
Solutii pentru a scapa de executarea silita a creditelor Nata88 Nata88 Buna ziua, Un angajat are propripe pe o parte din salariu, ca urmare a executarii silite pentru un credit de 3100 lei nerambursat. Astazi societatea a primit ... (vezi toată discuția)