avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Transcriere mașină vânduta Am vândut mașina, am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Transcriere mașină vânduta Am vândut mașina, am făcut contract ...

Transcriere mașină vânduta
Am vândut mașina, am făcut contract de vânzare-cumpărare in 5 exemplare, care nu a fost ștampilat la Impozite fiind sâmbătă, am înscris in talon că am vândut mașina. Cumpărătorul a zis că luni imediat după cumpărare se duce la un birou de transcriere si rezolvă transcrierea, dar acum dupa 2 luni vine cu idea ca el vinde mașina si noi să facem un nou contract cu noul cumpărător. Noi având contractul de vânzare-cumpărare ce putem să facem ca lucrurile să intre în normal, mașina să fie transcrisă de pe numele nostru?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:30, 6 Decembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In baza contractului de vanzare cumparare vehicul dv nu mai detineti calitatea de proprietar,nu mai puteti prezenta certificat fiscal necesar incheierii documentelor d etransmitere drept de proprietate vehicul
Daca pe talon ati completat rubrica speciala,nu mai este posibila varianta propusa de cumparator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am următoarea problemă: o mașină vândută unui ... Nicoleta Litu Nicoleta Litu Bună ziua, am următoarea problemă: o mașină vândută unui tip care se ocupă cu vânzarea de mașini dar neautorizat( din ăștia care vînd și ... (vezi toată discuția)
Vanzare corecta masina pentru evitarea complicatiilor ulterioare IOANA1972 IOANA1972 stie cineva cum se vinde corect o masina, sa nu apara probleme dupa vanzare,,,?mai exact cu acte de vanzare cumparare? sau cu procura? (vezi toată discuția)
Masina vanduta ciorax ciorax Buna seara. Pe data de 19 februarie am vandut masina personala. Am fost la un birou de contracte cu noul propietar, s-au facut contractele vanzare ... (vezi toată discuția)