avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am avut 243 zile concediul medical(fractură ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am avut 243 zile concediul medical(fractură tibie),afectează ...

Am avut 243 zile concediul medical(fractură tibie),afectează cumva concediul de odihnă?
Menționez ca am 30 zile C.O.conform contractului colectiv de muncă.
Întrebare:Am dreptul la concediul de odihnă total(30 zile)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:11, 6 Decembrie 2022
Aveti dreptul al concediu de odihna.
[ link extern ]
Da, aveti dreptul la toate zilele de concediu
Art. 145, Codul muncii
(4) La stabilirea duratei concediului de odihnă anual, perioadele de incapacitate temporară de muncă, cele aferente concediului de maternitate, concediului paternal, concediului de risc maternal, concediului pentru îngrijirea copilului bolnav, concediului de îngrijitor și perioada absenței de la locul de muncă în condițiile art. 152^2 se consideră perioade de activitate prestată.
Art. 146
(1) Concediul de odihnă se efectuează în fiecare an.
(2) În cazul în care salariatul, din motive justificate, nu poate efectua, integral sau parțial, concediul de odihnă anual la care avea dreptul în anul calendaristic respectiv, cu acordul persoanei în cauză, angajatorul este obligat să acorde concediul de odihnă neefectuat într-o perioadă de 18 luni începând cu anul următor celui în care s-a născut dreptul la concediul de odihnă anual.
la revenirea din medical, puteti solicita concediul de odihna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pe perioada cic Wanna2211 Wanna2211 Buna ziua. Ma întorc la serviciu din cic dupa 1 an si 11 luni. Pe perioada concediului de crestere am zile de concediu de odihna pe care le pot lua cand ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare legat de suspendarea contractului de ... iuliana8 iuliana8 Buna ziua, Am o intrebare legat de suspendarea contractului de munca pentru concediu paternal. Acesta suspendare influenteaza calculul anual de zile de ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna in concediu medical GabrielaToncean GabrielaToncean Daca un angajat se afla in Concediu medical din ianuarie anul acesta pina la anul .... mai are dreptul la concediu de odihna? (vezi toată discuția)