avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua, detin un teren pe care am construit o cas , ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua, detin un teren pe care am construit o cas , dar ...

Buna ziua ,detin un Teren pe care am construit o casa ,dar nu este terminata ,Autorizatia de construire a fost prelungita anul trecut .
Este corect ca eu sa platesc impozit si pe cladire? Mentionez ca am facut career de receptie ,dar nu sa eliberat actul deoarece la fata locului nu sa constatat finalizarea lucrarii .
Anul trecut am fost iar ,sa fac cerere receptie ,si mi sa spus ca nu se mai face receptie decat daca casa este total finalizata ,nu la rosu .
Platesc impozit pe cladire de 15 ani .
Mai am o camera de finalizat, si exteriorul de dat culoare .
Ce ma sfatuiti sa fac?
Unii dintre vecini sunt in acelasi stadium ca si mine cu constructia ,dar nu au facut receptie si nu platesc kmpozit ,desi locuim pe aceeasi strada ,si toate aceste terenuri au got date de primarie.
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Decembrie 2022
Steliana Matac, utilizator

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie necasara sau nu? flory_vladeanu flory_vladeanu Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situatie.. Construiesc o casa din 2004, autorizatie de constructie a expirat, am fost la Inspectoratul de Stat in ... (vezi toată discuția)
Ma obliga sa fac declaratie de impunere inaintea intabularii cladirii furgim furgim Buna ziua M-au anuntat de la primarie ca trebuie sa fac declaratia de impunere pentru o cladire la care tocmai i-am pus acoperisul si lucrez la finisaje. Nu ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladire noua mihaelasfr mihaelasfr Buna ziua Am obtinut autorizatie de constructie pentru un P+2 in mai 2009, autorizatie prelungita apoi inca un an pana in 30.06.2011. Inainte cu o luna de ... (vezi toată discuția)