avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Uzucapiune nefondata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Uzucapiune nefondata

Buna ziua, am avut un dosar de uzucapiune la judecatoria sectorului 4 unde au dat hotarate ca au respins cererea si am facut apel dosarul ajungand la municipiul Bucuresti,astazi s-a judecat si au dat hotarare definitiva nefondată. Avocata mea spune ca nu stie cauzele si trebuie sa asteptam sa ne trimita motivul acasa. Asa se procedează in general? Casa este din 1957,actele le au avut bunicii (chitanta de mana de unde au cumparat terenul)care au murit, iar parintii continua sa stea acolo,dar nu pot face actele. Avocata a considerat ca ne incadram la uzucapiune tinand cont de anii trecuti. Toate dovezile si impozitele au fost adaugate la dosar. Ce se mai poate face? Multumesc
Ultima modificare: Joi, 8 Decembrie 2022
Roxana071989, utilizator
Cel mai recent răspuns: Roxana071989 , utilizator 09:14, 9 Decembrie 2022
Pentru a vedea de ce anume a fost respins apelul dvs trebuie să vi se comunice ,(în termen de câteva luni.probabil)decizia tribunalului motivata ,decizie din care o sa reiasă ce argumente a avut instanta pt a pronunțate hotărârea.Pana atunci așteptați...
Multumesc frumos pt sfaturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tip solutie: respinge cererea solutia pe scurt: respinge cererea ... tonyanton29 tonyanton29 Tip solutie: Respinge cererea Solutia pe scurt: Respinge cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul D. A. în contradictoriu cu pârâţii ... (vezi toată discuția)
Sperante spulberate melinaR melinaR azi nepotul meu a avut a nu stiu cita oara instanta in 5 ani jumate tot ce a putut face sa scape din iadul in care l a bagat cel mai bun prieten adica puscaria ... (vezi toată discuția)
Hotarare data in proces de fond. 0siris 0siris Buna seara, Am urmatorul caz in care sper sa gasesc ajutor. Am avut parte de un proces in cazul unui litigiu de munca. Am fost trimis acasa, ca pur si ... (vezi toată discuția)