avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administrare tehnica-obligatoriu ?!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administrare tehnica-obligatoriu ?!

Bună ziua,

Ma puteți ajuta cu un articol sau o interpretare cu privire la obligativitatea de a avea încheiat un contract pentru administrarea tehnica a imobilului pentru o Asociatie de proprietari?
Lunar se achita o suma fără a fi prestate servicii iar la fiecare intervenție se emite factura....asa ca ne gândim sa renunțăm la acel contract .

Multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:36, 9 Decembrie 2022
Buna ziua,
Din cate stiu, nu exista aceasta obligativitate in vreo prevedere legala dar trebuie sa va ganditi cum interveniti cat mai repede in cazul in care se intampla ceva ( se sparge o teava, se infunda canalizarea...), cat de repede gasiti pe cineva sa intervina...
Nu ar strica ca macar sa aveti contact cu un instalator, electrician... care sa va ajute in caz de necesitate...
Art 64. (2) Cumva se subintelege ca administrarea trebuie sa contina cele 3 componente tehnic, contabilitate si casierie.
Legiuitorul in cuprinsul disp L nr 196/2018 a impus obligativitatea infiintarii asociatiei de proprietari cu scopul administrarii si asigurarii starii tehnice a partii comune de imobil de locuit in comun

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am si eu nevoie de o indrumare teava de sub bloc de ... Laura_dana Laura_dana Buna ziua Am si eu nevoie de o indrumare locuiesc intrun apartament nou fara subsol cu 3 scari Scara unde stau eu are probleme cu teava de canalizare adica ... (vezi toată discuția)
Reparatie teva comuna bloc si am ramas cu peretele darimat la baie marinicafarafrica marinicafarafrica Buna ziua Un var a fost nevoit sa permita reparatia tevii comune prin baia lui numai ca a ramas cu paguba! I au darimat o portiune din perete cu faianta au ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! pentru ca locuiesc la ultimul etaj al unui bloc si ... danuta_1978 danuta_1978 Buna ziua! Pentru ca locuiesc la ultimul etaj al unui bloc si din cauza ploilor s-au produs infiltratii de apa in apartament, am depus o cerere la asociatia de ... (vezi toată discuția)