avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Card credit.am platit dobanda .Am fost contactat ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Card credit.am platit dobanda .Am fost contactat telefonic aproximativ ...

Card credit.am platit dobanda .Am fost contactat telefonic aproximativ acum 5 ani de la un reprezenrat Brd daca doresc un card de credit, am fost de acord cu o suma de maxim 8000 ron. Am cumparat de mai multe ori ,totul a decurs perfect,insa in urma cu cateva luni au inceput sa imi opreasca dobanda ,in total cred ca mi-au oprit aproximativ 800-900 ron. Nu am inteles ce se intampla pt ca eu primeam sms de la Brd ,si de altfel in aplicatia Brd,la fel ami aratau fara restante dupa cum puteti observa in atasament.La inceputul contractului le-am cerut ca sa imi opreasca automat datoria si mau intrebat cand doresc data scadenta,am spus ca doresc pe 25 ale luni ,acum intampinand problema cu dobanda am contactat de 2 ori telefoni si de ori am mers la Banca,mi-au reprosat ca nu mi-am platit ratele ,ei mi-au trsnsmis ca eu plateam doar o suma minima ,le-am aratat ce vedeam in aplicatia BRD si prin mesaje,au zis ca sunt vinovat ca trebuia sa merg la ei inainte daca nu primeam corect sms. Am facut si sesizare la OPC si drept raspuns ,ma-u sunat de la banca si mi-au propus sa dau o declaratie ca renunt la plangerea de la OPC,nu mai inteleg nimic asa ajutam cetateni.
Azi a venit si raspunsu OPC ,totul in atasament,

Alte discuții în legătură

Card credit Gabriel M Gabriel M Buna ziua.Am si eu nevoie de un sfat..Problema este urmatoarea.Am avut un card de credit la BRD care a expirat acum aproximativ 4 ani.Din ce-mi amintesc ... (vezi toată discuția)
Inchidere credit auto div81drv div81drv Buna ziua. Va rog daca poate cineva sa ma ajute as fi tare recunoscatoare. In data de 04.06.2008 am incheiat cu BRD Finance IFN SA un credit auto pentru ... (vezi toată discuția)
Ce mai este de facut? L.nechita L.nechita Executare silită, de la executor din Bucuresti(Tudorache Cătălin Andrei),Eu din Iasi.Achitat suma prin propri lunare card BRD dupa 7 luni.(februarie-august ... (vezi toată discuția)