avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1653 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Azi am apelat, contracost, relatii clienti la Vodafone ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Azi am apelat, contracost, relatii clienti la Vodafone pentru ...

Azi am apelat, contracost, relatii clienti la Vodafone pentru a solicita factura pe email. Mi s-a spus sa ”legea interzice transmiterea facturii in lipsa unei solicitari scrise in acest sens”!
Evident ca raspunsul meu a fost: dimpotriva ”legea fiscala obliga prestatorul unui serviciu sa amita factura fiscala”. Doamna respectiva a spuns ca e legea GDPR-ului si din considerente de ”protectia datelor” nu emit factura fara solicitare scrisa. E asta o aberatie sau doar eu o vad asa?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:29, 13 Decembrie 2022
Nu vi s-a emis factura? Dacă nu aveți factura, un ce baza platiti?
Eu cred ca vi se emit facturi, doar ca nu sunt transmise pe mail sau unde vreti dvs.
in aplicatia My Vodafone, se vede suma de plata, insa nu se vede factura, respectiv nu vad ”ce am consumat”, ce reprezinta suma solicitata la plata
E, tot in aplicatie, puteti descarca factura, e pusa acolo toata...cate munute ,de cand pana cand...etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz la plata factura externa manuelacarmen manuelacarmen Stimati domni, Va rog sa ma sprijiniti intr-o problema. Ce se intampla daca refuz la plata o factura, care nici macar nu a intrat in posesia noastra(a ... (vezi toată discuția)
Casa de pensii sustine conform gdpr ca nu poate sa trimita prin email documentul martonkodok martonkodok M-am adresat Casei de Pensii Mures pe email sa-mi emite adeverinta cu stagiu de cotizare. Am primit urmatorul raspuns: \"Avand in vedere prevederile Legii ... (vezi toată discuția)
Probleme datorii furnizor telefonie pinkyway pinkyway Buna ziua! Am luat in anul 2011 de la firma vodafone un telefon cu abonament de 12 euro lunar! Ieri a fost sunat bunicul meu ,pentru ca acolo am ... (vezi toată discuția)