avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Cu ce neplaceri ma pot alege daca nu platesc ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Cu ce neplaceri ma pot alege daca nu platesc serviciile pe cere le-am folosit de pe site-ul okazii.ro

Am solicitat cateva servicii de pe okazii.ro pentru ami promova un produs dar pana la urma nu l-am vandut , in total am de plata 7 euro . Mi-au trimis un mail in care spuneau ca sa platesc suma in 10 zile pentru a evita unele neplaceri. Vreau sa stiu care sunt acele neplacari pentru ca nu sunt sigur daca pot sa platesc suma in 10 zile . Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: BogdanLupu , utilizator 22:34, 1 Martie 2010
ce comision?dau neutru la toti si nu platesc nimic..am 45 de pozitive si nu am platit nici un ban :P...cea mai recenta teapa:trimit un 6300 stricat...stricat nu mergea semnalu..baiatu erea incepator..ii zic sa il ia prin posta ca e mai ieftin..iam dat doar telefonu :P ..fara card incarcator cablu ...si baiatu apucase sa dea pozitiv..cika o sa vina sa imi faca o vizita =))) iam zis ca il astept ca il fugaresc cu toporu ..dupa a inchis baiatu..na mai venit..am sunat sa vad cand vine sa ascut toporu si na mai raspuns!
Va trebui sa cititi contractul pe care l-ati incheiat cu acel site pt promovarea produsului dvoastra, acolo sunt si clauzele contractuale.
Nu risti nimic, eventual un feedback negativ.
BogdanLupu a scris:

Nu risti nimic, eventual un feedback negativ.

De fapt , m-am bagat aiurea in seama, sorry!
Eu zic totusi sa platesti daca iti doresti sa iti menti feedbackul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare site okazii ionascu_andrei ionascu_andrei Buna ziua, Am folosit site-ul okazii si am pus la vanzare diverse produse. A venit un cumparator si mi-a cumparat produsele respective cerand detalii despre ... (vezi toată discuția)
Dosar penal inselaciune mikke12i mikke12i Buna ziua , am vandut si vand produse pe okazii,ro fara a avea probleme pana in acest moment cu clientii nemultumiti , unul dintre ei mi a facut bucuria de a ... (vezi toată discuția)
Inselat pe okazii, plangere penala depusa Conrad Conrad buna ziua, am cumparat un telefon de pe okazii cu suma de 600 ron acesta era stipulat ca fiind perfect functional si ca nota informativa 9.5 din 10 . cand ... (vezi toată discuția)