avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru autorizat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru autorizat

Am avut un punct de lucru autorizat și conform OG 99/2000. În urma închiderii activității la punctul de lucru autorizat, am declarat la ORC, dar nu am depus autorizația emisă conf. OG 99/2000 și în baza unui HCL local. Totodată conf. aceluiași HCL , trebuia sa predau această autorizație în termen de 15 zile de la închidere. Având în vedere că am închis punctul de lucru în data de 04.06.2021, în data de 27.05.2022 în urma unor verificări ale Poliției Locale am fost sancționat contravențional conf. HCL-ului, pentru nepredarea autorizației de funcționare în termenul prevăzut de HCL.
Întrebarea este, având în vedere că au trecut 6 luni de la expirarea termenului de predare, 19.06.2021, conf. OG 2/2001 mai puteam fii sancționat, s-au a expirat termenul de sancționare ??
Ultima modificare: Marți, 13 Decembrie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Autorizatia de functionare emisa de primarii pentru sc - legala? MARIKO9 MARIKO9 Sunt primarii care te obliga sa ai o autorizatie pentru fiecare punct de lucru deschis desi ai toate autorizatiile de la ORC, indiferent de obiectul de ... (vezi toată discuția)
Functionare punct de lucru pe pfa moonprincess moonprincess Buna ziua. Am inchiriat pe PFA, din 15 mai, o casa pentru a-mi deschide punct de lucru. Imediat ce proprietarul (persoana fizica) va inregistra contractul la ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare liviu_co liviu_co Buna ziua, Certificatul constatator de autorizare a punctului de lucru eliberat de Oficiul Registrului Comerţului contine si activitati prevazute in OG nr. ... (vezi toată discuția)