avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, In luna septembrie am vandut un imobil si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, In luna septembrie am vandut un imobil si pana in ...

Buna ziua,

In luna septembrie am vandut un imobil si pana in prezent contractual de Enel inca a ramas pe numele meu, am vorbit cu noul proprietar si l am rugat sa faca schimbare insa nu a facut o nici pana in prezent (ultima discutie am avut o acum 2 sapt cand mi a spus ca ma va anunta cand il va face) . Pentru a evita probleme legate de restanta am incercat sa fac cererea online pentru reziliera contractului insa in cerere este solicitata prezenta proprietatului pentru accessul la contor si etc, problema este ca nu mai am access si contorul se afla in imobil, deci fara noul proprietar nu se poate face accesul la contor. In situatia asta cum as putea rezilia/inchide contractul cu Enel?
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 08:29, 15 Decembrie 2022
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Duceți dvs o copie după contractul de vânzare.
Lăsați facturile neplătite, pana îl deconectează de la curent.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Notificati Enel ca ati vandut la data de ... imobilul si atasati copie dupa contract. In notificare ii instiintati ca a incetat de drept contractul de furnizare deoarece nu mai detineti locul de consum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coface si enel, in pragul disperarii.... mariabc mariabc Buna ziua, Am o situatie cu cei de la Coface, respectiv Enel: la un moment dat am locuit cu chirie intr-un complex nou, apartamentul fiind proprietate a ... (vezi toată discuția)
Chemat in judecata pentru plata energie electrica la un imobil vandut acum 12 ani ContSters233458 ContSters233458 Buna ziua! In luna noiembtie 2013 am fost actionat in judecata de către Eon pentru neplata unei facturi. Instanta mi-a cerut sa vin cu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu noul proprietar Mariww Mariww Buna ziua, am avut un imobil pe care l-am vândut anul trecut adică în septembrie 2017 acum mă sună de la Coface că am datorie la Enel suma 1650 de lei ... (vezi toată discuția)