avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... nerespectarea contractului de munca de catre angajator
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

nerespectarea contractului de munca de catre angajator

sunt angajat la o firma in contractul de munca scrie ca lucrez 8 ore pe zi eu lucrez 14 ore si alte nereguli vreau sa imi dau demisia trebuie sa stau in preaviz?
Cel mai recent răspuns: Teodor123 , utilizator 22:14, 22 Aprilie 2013
aproximati aceeasi problema am si eu sunt angajat la o firma de 2 ani , in contractul de munca scrie ca lucrez 8 ore pe zi 40 de ore pe saptamana si eu lucrez 12 ore ..respectiv 12/24 12/48 (12 ore de zi 12 de noapte )... plus ca , mai nou doreste a lucra mult mai mult (respectiv 2 de zi ...2 de noapte si 2 libere ) ( imi cer scuze nu stiu cum se calculeaza exact ) ... fara a schimba contractul ... trebuie sa stau in preaviz daca doresc sa imi dau demisia ? pot face ceva pentru a lua somaj?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fara preaviz Viviana Savulescu Viviana Savulescu daca un angajator ma convoaca pentru o cercetare disciplinara, iar eu intre timp imi dau demisia cf. art 79 alin. 8 (pentru ca angajatorul nu isi indeplineste ... (vezi toată discuția)
Demisie andrea 31 andrea 31 demisie , codul muncii, informatii (vezi toată discuția)
Preaviz de 15 zile adela_pacurariu adela_pacurariu Doresc sa imi schimb locul de munca. In contractul individual de munca am semnat preavizul de 15 zile lucratoare. Mai am doar 5 zile de concediu de odihna. Ce ... (vezi toată discuția)