avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Elevi bolnavi la scoala! Am un copil in clasa intaia. ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Elevi bolnavi la scoala! Am un copil in clasa intaia. Colegii ...

Elevi bolnavi la scoala!
Am un copil in clasa intaia. Colegii lui vin bolnavi la scoala si parintii, cand li se reproseaza ceva de catre alti parinti, incep sa urle la noi. As dori sa stiu daca exista vreo lege cu privire la trimiterea copiiilor bolnavi la scoala. Mentionez ca fiul meu este mereu imbolnavit de colegii de clasa, ai caror parinti sunt cel putin inconstienti. Si nu vorbesc doar de simple raceli ci si de boli gen gura-mana-picior.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:24, 15 Decembrie 2022
Sesizati oficial conducerea unitatii scolare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala grava mcml25 mcml25 am un baiat in clasa a 7 a si in luna ianuarie intr-o pauza un coleg de clasa la agresat pe fiul meu in sensul ca la strangulat de gat cu un fular si acesta a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! de anul trecut mă confrunt cu o problemă la școala ... Avram M. Avram M. Bună ziua! De anul trecut mă confrunt cu o problemă la școala fiului meu. Clasa lui a fost mutată într-un container fără grup sanitar și cu o ... (vezi toată discuția)