avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Penalitati dupa 30 septembrie, impozit auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Penalitati dupa 30 septembrie, impozit auto

Este normal cu penalitati dupa 30 septembrie, impozit pe auto, nu am stiut de acest lucru, eram sigur de anul calendaristic 31 decembrie, ady

Se mai pot recupera dobanzile, daca eram o persoana de rea credinta putem face plata online doar pentru suma initiala impozitata...
Ultima modificare: Joi, 15 Decembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:00, 16 Decembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu. De foarte mulți ani termenul de plata la aceste timp de impozit este 30 septembrie.
Autoritatea fiscala comunica la inceput de an fiscal impunerea anuala
Daca nu ati respectat termenele de plata urmeaza sa achitati debitul in evidenta =suma de baza +penalitatile aferente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati pentru salariati la intreprinderea individuala sammy44 sammy44 daca au fost inregistrate 2 contracte de munca la o intreprindere individuala si nu s-au platit contributiile, sunt 4 luni, se poate incepe de acum , din ... (vezi toată discuția)
Stingerea creantelor fiscale nobil nobil In 3 martie am primit o instiintare privind stingerea creantelor fiscale de la ANAF si ea face referinta la declaratiile depuse incepind cu data de ... (vezi toată discuția)
Scutire penalitati la firme,daca se face plata datoriilor pana la 31 decembrie. getic2000 getic2000 Buna ziua,nu stiu daca am inteles bine din ce a zis domnul Boc intr-o zi la televiziune legat de scutirea de plata a penalitatilor firmelor daca se platesc ... (vezi toată discuția)