avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Lucrez la DGASPC Ilfov ca AMP. Salariile se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Lucrez la DGASPC Ilfov ca AMP. Salariile se dau conform ...

Buna ziua!
Lucrez la DGASPC Ilfov ca AMP. Salariile se dau conform contractului pe data de 10 ale lunii. Pana astăzi nu s-au plăti. De la Dgaspc ni se spune ca nu au primit banii de la Consiliul Judetean. Am sunat la Consilul Județean ( contabilitate) si dânșii spun ca abia azi au primit banii pentru noi și ca de la bugetul de stat suma alocata pentru noi este foarte mica de aceea nu se fac plățile la timp. Dânșii au luat salariile la timp, alte direcții la fel insa la noi se anunță că în ianuarie va fi și mai crunt. Cum îmi pot face dreptate? Posibil sa tina banii blocați pt dobânzi și primele dumnealor sa fie pe măsura obrazului?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:49, 15 Decembrie 2022
Sesizati Ministerul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine va fi vinovat ? + cui i se va face imputatie ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns, cum este corect si legal sa se procedeze in urmatoarea situatie: - institutia noastra publica ... (vezi toată discuția)
Cerere plata dupa 4 ani de la rezilierea contractului FZR23 FZR23 Buna seara, In urma cu 6 ani am incheiat un contract cu o firma de cartier ce furniza internet, contract incheiat pe 2 ani. Dupa cei 2 ani am reziliat ... (vezi toată discuția)
Voucerele de vacanta Aurelia- Oana Aurelia- Oana Lucrez la DGASPC Bistrita-Nasaud și nu am primit vaucere de vacanță nici unul din angajati nu a primit și salariului care trebuia primit in data de 9 ... (vezi toată discuția)