avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara! Daca parintii sunt despărțiti si copilul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara! Daca parintii sunt despărțiti si copilul este crescut ...

Buna seara! Daca parintii sunt despărțiti si copilul este crescut de mama care este in ccc, in cazul acesta ce se poate face cu acele 2 luni ale tatălui?
Cel mai recent răspuns: maary , utilizator 16:50, 19 Decembrie 2022
Ii revin tatălui dacă îndeplinește condițiile de a beneficia de asa ceva sau mamei dacă tatăl nu îndeplinește condițiile de a beneficia de asa ceva.
Dar daca a recunoscut copilul in acte si nimic altceva... Nu s3 implica in crestere, ba chiar l a parasit inainte de a se naste.. Si eu incep munca mai devreme cu 3 luni pana face 2 ani... Mai are dreptu la acele 2 luni? Mentionez ca este in străinătate si nu l. Ar interesa acele 2 luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil rezultat din concubinaj ContSters291524 ContSters291524 sunt in concediu de crestere a copilului pt 1 an. nu sunt casatorita cu tatal copilului, stam in concubinaj, dar el a recunoscut copilul. legea spune ca mamica ... (vezi toată discuția)
Concediu si indemnizatie crestere copil jeanecrisan jeanecrisan Va rog sa imi lamuriti urmatoarea situatie: tatal este in concediu de crestere a copilului, sotii se despart in fapt, tatal parasind locuinta si ingrijind ... (vezi toată discuția)
Ccc pentru celalalt parinte gabbello gabbello Inteleg ca parintele care nu aplica pentru CCC trebuie/are dreptul sa stea si el 1 luna in CCC si as avea cateva intrebari legate de aceasta luna: 1. Daca ... (vezi toată discuția)